Velikonoční beránek s uzeným masem a hráškem

0 hvězdiček z 19 hodnocení   

Recept na výborného velikonočního beránka s uzeným masem a hráškem.

Ingredience pro přípravu receptu: Velikonoční beránek s uzeným masem a hráškem

Postup pro přípravu receptu: Velikonoční beránek s uzeným masem a hráškem

Rohlíky nakrájíme a v misce zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na malé kousky, spolu s hráškem přidáme k rohlíkům a přidáme žloutky. Osolíme dle chuti a přidáme špetku mletého muškátového oříšku.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně zapracujeme do těsta. Pokud je příliš řídké, můžeme vmíchat trochu strouhanky.

Těsto přendáme do vymazané formy vysypané strouhankou a pomalu upečeme.

Tip: Hrášek můžete nahradit špenátem, kopřivami, petrželkou nebo jarními bylinkami.

Tagy receptu: Velikonoční beránek s uzeným masem a hráškem

Velikonoční beránek Vejce Rohlík Uzené maso Hrášek Mléko Sůl Muškátový oříšek Máslo

Diskuze k receptu: Velikonoční beránek s uzeným masem a hráškem

Velikonoční makový beránek Hrníčkový velikonoční beránek s kandovaným ovocem Velikonoční beránek s bílkovou polevou Biskupský velikonoční beránek Velikonoční beránek z tvarohového těsta Velikonoční beránek z třeného těsta s rumovou polevou Velikonoční beránek z cukety a kakaa Hrníčkový olejový velikonoční beránek Olejový velikonoční beránek Velikonoční mrkvový beránek s mákem